Szeretettel köszöntelek a Koktélozók Köre közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Koktélozók Köre vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Koktélozók Köre közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Koktélozók Köre vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Koktélozók Köre közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Koktélozók Köre vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Koktélozók Köre közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Koktélozók Köre vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezekben a koktélokban az abszint
volt a kötelező alapanyag, a versenyzőknek pedig improvizálniuk kellett.
Íme a III. helyezett: Franek György összekevert egy fél abszintot, 3 cl Bacardi lemont, 2 cl fehér csoki Monin szirupot, 2 cl zöldalma csoki Monin szirupot, 2 cl zöldalma Monin szirupot, felhúzta ásványvízzel, fél friss lime-mal, 4-5 bazsalikomlevéllel.
A II. helyezett, Gulyás Csaba 1 rész abszintot kevert össze fél friss piros grapefruit levével, kétharmad Passion Pure Monin-nal, 2 gerezd lime-mal és 1 kanál vadhibiszkusz virág levével.
Az I. helyezett Kocsis Lilla, igazi hölgymixerként nagyon rafináltan bánt az abszinttal, ugyanis abszinttal átmosott tört jeget használt alapnak. Boston pohárba tört 2 bazsalikomlevelet, 15 ml citromot, 15 ml cukorszirupot, hozzáadott 40 ml Bombay Sapphire gint, 40 ml Chambord málnalikőrt, ezt shakelte, majd duplán szűrte az abszintos jegespohárba. Felhúzta tonikkal, bazsalikomlevéllel, málnaszemmel és bükkönyvirággal díszítette.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
A legutóbbi magyar mixerversenyek eredményei
1000 literes koktél Pécsett
Halloween koktélok – Zombie
Halloween koktélok – Véres agy