Koktél: Báripari szakkiállítás Londonban - The Bar Show 2009 - 1. nap

Szeretettel köszöntelek a Koktélozók Köre közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 682 fő
  • Képek - 327 db
  • Videók - 83 db
  • Blogbejegyzések - 105 db
  • Fórumtémák - 10 db
  • Linkek - 216 db

Üdvözlettel,

Koktélozók Köre vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Koktélozók Köre közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 682 fő
  • Képek - 327 db
  • Videók - 83 db
  • Blogbejegyzések - 105 db
  • Fórumtémák - 10 db
  • Linkek - 216 db

Üdvözlettel,

Koktélozók Köre vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Koktélozók Köre közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 682 fő
  • Képek - 327 db
  • Videók - 83 db
  • Blogbejegyzések - 105 db
  • Fórumtémák - 10 db
  • Linkek - 216 db

Üdvözlettel,

Koktélozók Köre vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Koktélozók Köre közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 682 fő
  • Képek - 327 db
  • Videók - 83 db
  • Blogbejegyzések - 105 db
  • Fórumtémák - 10 db
  • Linkek - 216 db

Üdvözlettel,

Koktélozók Köre vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

2009. június 23-24-én zajlott a „Bar 09” (The Bar Show 2009 London)  elnevezésű rendezvény Londonban, az Earls Court kiállítási centrumban. Ez a kilencvenes évek vége óta szerveződő báripari szakkiállítás az egyik legrégebbi és legrangosabb szakipari program az európai régióban.


network.hu


A kiállítás két napja alatt komoly prezentációk, versenyek és előadások zajlanak reggeltől estig. Találkozhatnak a forgalmazók, tulajdonosok, bártenderek és beruházók, lehetőség nyílik kapcsolatteremtésre, üzletek kötésére, tanulásra és fejlődésre a teljes szakmai sajtó megjelenése mellett. Idén többezer, a vendéglátás területén dolgozó profi szakember és 150 kiállító jelent meg az Earls Court kiállítótermeiben.


A kiállításnak 2008 óta alszekciói is vannak: a Bar Build és a Bar Menu. A Bar Build a tervezés, a dizájn, a hang- és fénytechnika témáját, míg a Bar Menu a borok, pezsgők, teák, kávék és a bárételek kategóriájába tartozó falatkák, nassolni valók világát járja körül. A Barshow gyakorlatilag az az ipari szakkiállítás, ahol a legnagyobb nevek a legprofibb szakemberekkel együtt írják évről évre újra a világ koktéltérképét.

 

 

network.hu

Jónéhány nemzetközi szaktekintéllyel találkozhatott, aki ellátogatott a kiállításra, a Demo bárnál Salvtore Calabrese-t láthatta, Dale de Groff pedig interjút adott. De megjelent Philip Duff és Simon Difford. A legérdekesebb előadások a Demo bárnál zajlottak. A teljes program moderátorai Jared Brown és Anistatia Miller italtörténészek voltak, akik a Franciaországban található európai koktélmúzeum (Exposition Universelle des Vins et Spiritueux) alapítói, és számos italtörténeti könyv kiadói.



A bevezető előadás főszereplője Gary Reagen volt, aki szerint „az igazán kitűnő bártenderek nem azért mennek dolgozni, hogy koktélokat szervírozzanak. Ők azért mennek dolgozni, hogy kiszolgálják a vendégeiket.”


Nick Strangeway a Klasszikus ginkoktélok című könyv bemutatója apropóján állt a pódiumon, miközben a hallgatóság gin alapú remekműveket kóstolgatott. Sasha Petraske a Milk and Honey-ból és Audrey Saunders a tökéletes italok készítésének metodikáját mutatták be, személyes, New York-i tapasztalataikat felhasználva. Peter Dorelli a hotelbárok működésébe-működtetésébe avatta be az érdeklődőket.

 

szerző: Kovács Eszter

Címkék: bar show london bartender báripai szakkiállítás coctail koktél

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu